2008. március 9., vasárnap

Érvénytelen szavazatHa van fotód egy ehhez hasonló érvénytelen szavazatról, akkor bátran elküldheted, feltesszük szívesen.

12 megjegyzés:

Névtelen írta...

És a Chuck Norris?

Névtelen írta...

sokba került ez a szavazás, de legalább valaki nem éhezik

Népszavazás 2008 írta...

Te éhezel? Akarsz róla beszélni?

before írta...

Én lefényképezni elfelejtettem, csak ráírtam, hogy minden politikus elmehet a francba...

Népszavazás 2008 írta...

@before
Öreg hiba volt :-).

Névtelen írta...

Rajzolj pöcsöt a szavazólapra: http://indafoto.hu/violator/image/558167-a756467d#comment-row-10063

Népszavazás 2008 írta...

Köszönöm violator, felraktam.

Névtelen írta...

Egy dolgot nem szabad : üresen hagyni a lapot, mert akkó a fiúk "érvényesitik".
Csendélet rajzolása, meleg és bensőséges : "húzzatok el a picsába mind", kereszt a Nem-re és az Igen-re is, na ezek azok, amiktől égni lehet.

Névtelen írta...

Ekkora idiótákat! Ha nincs saját véleményed, a te bajod és ne menjél el szavazni, de ez a gyerekes viselkedés nem tudom mire jó! Főleg az, hogy más normális lelkileg egészséges és nem aberált barom embereket próbáltok evvel uszigatni!

piktos írta...

Szerintem meg én is érvénytelent fogok szavazni, mert nem nincs véleményem, hanem épp az, hogy egyiket sem akarom, mert mind hazudik..

Névtelen írta...

Akkor minek mész el egyátalán? Vagy miért nem szavazol egy olyan pátra ami mondjuk kisebb és ugyse nyerhet. Szerinted intelligens jellemre vall, hogy azt írják a szavazólapra, hogy a k... anyátokat. Nem értem mi ennek az oldalnak az értelme. Amugyis eléggé primitív emberek vannak és jó sokan, nemhogy még bemutatják az oldalon milyen válogatottt anyázásokat lehet írni a szavazólapra. Csak gratulálni tudok annak, aki ezeket a nagyszerű képeket feltette! KIváncsi lennék rá, hogy most ez lenne a társadalom számára a minta? Írjuk rá a papírra, hogy P... ? Felháborító! Erre normálisan is fellhetne hívni a figyelmet ha már ennyire akarjátok!

Öszel írta...

Szerintem írjatok a lapra egy nagy A betűt egy körben. Na ettől rázza ki a hideg az összes pártot és akik a hátuk mögött vannak.