2010. április 12., hétfő

Mit keresnek itt EZEK???

Két éve nem voltam ezen az oldalon, de ma megláttam egy másik blogon - http://szavazzfasszal.blog.hu - a saját linkemet. Emígy felbuzdulva, 10 perces munkával sikerült elökeríteni a jelszavamat és megnézni a statisztikát.

Tessék mondani mi a fenét keresnek - nyilván munkaidöben - egy ilyen malac blogon - a teljesség igénye nélkül - a Magyar Köztársaságtól (ezmiez?), Honvédelmi Minisztériumtól (remélem nem lönek le), az Informatikai és Hírközlési Minisztériumtól, a Közigatási Hivataloktól és az OEP-töl, hogy az egyes önkormányzatokról már ne is beszéljek??? Ez valami hivatali mazochizmus vagy csak simán vakarni tetszenek unalmukban a kipárnázott hátsó felüket a magyar adófizetök pénzéböl finanszírozott "munkahelyükön"?

Ameddig ezt a gyakorlatot fenntartják, ugye nem fognak csodálkozni a fasszal szavazókon és nem kezdenek felelösségteljes állampolgári viselkedésröl - amelynek elvileg szerves része lenne a választás is - pampogni? Mars dolgozni, kevesebbet lopni és akkor majd lehet az állampolgárok felelösségröl is szó - addig is Önök mutathatnának példát.

Nincsenek megjegyzések: