2010. április 12., hétfő

Vicces pengeváltás

Kommentek a http://szavazzfasszal.blog.hu -ról:

Pro Szavazás:

Dcgreg írja:

"Pont ezért tart itt ez az ország ahol most. Mert az ilyen fiatal taknyos szánalmas csecsszopós gyökerekből lesznek a NAAAGY politikus gyökerek. Akik egy faszt rajzolnak a szavazólapjukra érdekelne, hogy mégis mit várnak ettől az országtól?? De tudjátok mit?
Nézzük visszafelé. Munka kéne? FASZT A SZÁTOKBA! Segély kéne? FASZT A SZÁTOKBA!
Nyugdíj kéne? FASZT A SZÁTOKBA! Nincs pénz? SZOPÁS! és mindenkinek ezt kívánom aki hajlandó volt egy faszt rajzolni a szavazó lapjára ezzel megszégyenítve mindent amihez a magyarságnak joga van, és megszégyenítve a választás jelentőségét
SZÉGYELJÉTEK MAGATOKAT SENKIHÁZIAK!!!"

Áddám írja:

"Sajnos ez volt a választék...Lehet pöcsöket rajzolni, attól még ugyanazok maradnak a lehetőségek, és ha már csak rosszak közül lehet választani, legalább azok közül a legjobbkerüljön ki győztesnek..."

Pro Fasz:

lószerafin írja:

"Ha nem fogtad volna fel, akkor ez az akció annak szolt hogy a politikusok bekaphatják. Ennél Magyarországnak több kell. De ha ezt sem tudtad felfogni akkor nagyon sajnállak.

A kedvencem nem is a faszos dolog, hanem az arc aki robot unicorn attack-kal szavazott.

Dcreg. MIATTAD tart itt ez az ország. Mert neked ez elég."

AvgDvl írja:

"Te bármire szavazol, amit ráírnak a lapra?
Te bármit megeszel, amit eléd tesznek?
Te hajlandó vagy választani a szaros és hányásos szendvics között?

Vagy ez ami itt megy neked megfelel?
... mert akkor több kérdésem nincs is."

Leslie_Nielsen írja:

"@Áddám: Neked a kisebbik rossz is elég jó ahhoz, hogy valamelyik levitézlett, demagóg gittegyletre szavazz? Na ezek a lehetőségek amvel én (most először) nem élek - a tartózkodás is véleménnyilvánítás...
Aki pedig nem volt lusta és elment urnázni, a legjobb amit tehetett, hogy a humorral szavazott!!!
@Dcgreg: Én abba a szűk 1.5 milliós csoportba tartozom akik a nem kevés adójukkal eltartják ezt az országot - rólam már több bőrt nem lehet lehúzni.
Ki is a hülye gyerek? Akinek iróniája az elmúlt 20 év faszveréséből ered, vagy aki még mindig hisz a tündérmesékben, térdepel a vezére előtt és skandál?
Hakapeszi Maki csokit nekik!!!"

Nincsenek megjegyzések: